Шукати в цьому блозі

середа, 23 січня 2019 р.

ПІЩАНСЬКА ГІМНАЗІЯ ЗУСТРІЧАЄ ВОЛОНТЕРА

Коли скінчились усі урочистості, ми сіли у потяг "Київ-Кременчук". А вже вранці наступного дня (26.10.2018) Піщанська гімназія Піщанської сільської ради гостинно зустрічала довгоочікуваного волонтера Корпусу Миру. Зустріли з великим задоволенням, радістю, традиційним хлібом – сіллю і тривалими оплесками, адже родом наш волонтер із самого Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія – батьківщини Голівуду. Найбільше раділи, звичайно, діти. Хто ж не мріє, щоб його учителем англійської мови був волонтер-викладач, носій мови, з самих Сполучених Штатів Америки? Отже, скуштувавши смачну паляницю, Скотт розповів трішки про себе та про місію, з якою він прибув до нас. А далі ми ознайомили волонтера із закладом освіти, його робочим місцем та склали план спільної роботи на місяць і робочий план до кінця навчального року.



Наші учні підготували волонтеру презентації про гімназію, історію с. Піщане, міста Кременчук, фільм про Піщанську об’єднану територіальну громаду, запросили гостя до круглого столу. І тут почалося найцікавіше: з усіх боків посипались різноманітні запитання. Скотт енергійно й емоційно відповідав, а потім сам задавав дітям питання, на які вони із задоволенням відповідали його рідною мовою. Всі залишились задоволені: і учні, і учителі, і звичайно волонтер. А далі були зустрічі з першим заступником Піщанського сільського голови - Кусякою Є.В., начальником ВОМС ВК Піщанської сільської ради – Павлиш З.В. та методистами відділу освіти.


 Традиційна кава-брейк запросила до професійного діалогу між учителями англійської мови гімназії та носієм мови, який буде співпрацювати з ними протягом двох років. Ми щиро вдячні Корпусу Миру за надану можливість отримання на наше запрошення волонтера – викладача англійської мови. Попереду нас чекають цікаві зустрічі, форуми, конференції, уроки англійської мови…



Немає коментарів:

Дописати коментар