Шукати в цьому блозі

понеділок, 14 січня 2019 р.



КОРПУС МИРУ США

Корпус миру США - це незалежна, неполітична, нерелігійна, неприбуткова організація Уряду Сполучених Штатів. Її було засновано Президентом США Джоном Кеннеді у 1961 році з метою зміцнення миру та дружби між людьми різних національностей і культур.
У сфері освіти волонтери допомагають втілювати у життя нові ідеї, розширювати асортимент навчальних засобів для роботи в класі та допомагають учням набути навичок володіння мовами, які допоможуть їм досягти успіху як у подальшій освіті, так і в майбутній кар'єрі.
Волонтери проводять уроки, організовують позакласні заходи та реалізовують громадські проекти. Вони популяризують здоровий спосіб життя, сприяють розвитку навичок у галузях інформаційних технологій, бізнесу, лідерства, громадянської свідомості, екології та кар'єрного розвитку.
Волонтери працюють в єдиній команді з українськими колегами, постійно залучаються до здійснення різноманітних заходів у школах, зокрема: організацію вивчення англійської мови на курсах для дорослих, організацію драм. гуртків, організацію літніх таборів відпочинку, гуртків по підготовці до олімпіад тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар