Шукати в цьому блозі

субота, 21 березня 2020 р.


ДНІ АМЕРИКИ У ПІЩАНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ
















27-28 лютого 2020 року у Піщанській гімназії Піщанської сільської ради проходили Дні Америки. Були запрошені волонтери Корпусу Миру. Вони провели п'ять сесій в різних класах. Говорили на серйозні теми, розважались, співали пісні, віртуально подорожували, згадували визначних історичних постатей тощо. На зустрічах панувала настільки чарівна атмосфера, що діти не хотіли відпускати гостей.
Рос Гастін, волонтер із Бурину, Сумської області, прихопив із собою гітару та розучував із дітьми неперевершену «Country roads». Усі класи із нетерпінням чекали його сесій. Крім того, Рос розповів багато цікавих фактів про Кентуккі, свій рідний штат.
Елісон Єнг, красуня із Каліфорнії, представила чудову презентацію «Розвінчання міфів про Лос-Анджелес» та зачарувала всіх учнів гімназії)
Макс Кушнір, волонтер із Кременчука, продемонстрував глибокі знання з історії своєї країни, висвітливши цікаві факти про відомого лідера руху за громадянські права Мартіна Лютера Кінга. 
Томас Пензер, волонтер із Вилково, Одеської області, серйозно розповів про свій рідний штат Айова (Fly Over State))), використовуючи дуже багато жартів). Спогад про «найвідоміший винахід з Айови – sliced breadще довго викликатиме у нас посмішки)
Шон Джозеф  познайомив нас із своїм рідним штатом Меріленд, про який ми геть нічого не знали, тому було дуже цікаво подивитися його презентацію. Крім того, Шон познайомив учнів із видами транспорту в США.
Скотт Бучхольц, наш волонтер, та ми, учителі Піщанської гімназії, теж приклали немало зусиль у підготовці та організації такої події.
Також волонтери не оминули своєю увагою і вчителів англійської мови Піщанської ОТГ та громад Кременчуцького району. Для них був проведений тренінг. Волонтери з радістю поділилися своїми напрацюваннями з тем: критичне мислення на уроках англійської мови; поп культура; навички презентації; інтерактивні види діяльності; анти - булінгові стратегії; інструменти Google. Учасників цього заходу привітали заступник Піщанського сільського голови Компанієць В.А. та начальник відділу освіти, молоді та спорту ВК Піщанської сільської ради Павлиш З.В.


Немає коментарів:

Дописати коментар